Hyra V-Dala nation

Festvåning Uppsala

Uthyrningar på Västmanlands-Dala Nation
Västmanlands-Dala nations festsal är den största festvåningen i Uppsala, jämte Uppsalas Slott. Med kapacitet för hela 400 sittande gäster kan man under sittningen avnjuta den magnifikt unika miljön i Alvar Aaltos festsal. Kontakta vår uthyrningssäljare för att hyra V-Dala nation.

På Västmanlands-Dala nation har vi lång erfarenhet av att arrangera stora gasker och andra evenemang. Vi strävar alltid efter att erbjuda den högsta nationsstandarden möjlig.

Många andra lokaler finns också tillgängliga att hyra.

Vad kan vi göra?
På Västmanlands-Dala nation kan ni boka in större luncher, gasker, klubbkvällar och andra evenemang. Här kan ni anordna släpp för upp till 900 gäster. Våra lokaler har möjlighet för tre dansgolv, placerade i närhet till våra tre barer. Ett av dansgolven kan även bytas ut till karaoke.

I vår festsal ryms upp till 400 sittande gäster. Med sina justerbara väggar kan salen anpassas till antalet sittande. Den stora scenen mitt i salen kan användas såväl till tal som underhållning.

Meny
På Västmanlands-Dala nation ämnar vi att erbjuda en god och balanserad meny. Menyn mailas ut vid förfrågan.
Vi vill kunna erbjuda er den bästa festen och därför lyssnar vi gärna på era önskemål och kommer göra vårt bästa för att anpassa sittningen så att det passar bäst för er.

Av studenter, för studenter
Västmanlands-Dala nation likt alla andra nationer i Uppsala är en organisation driven av studenter och för studenter. All personal, heltidsanställd och timanställda, är engagerade ideellt och har tagit tid från sina studier för att bidra till nationen, och bidra till att just ert evenemang ska bli så bra som möjligt.
Utan våra ideellt engagerade medlemmar skulle verksamheten inte vara möjlig.

Om jag vill boka?
Vid bokning kontakter du vår Uthyrningssäljare först och främst via mail: uthyrning@v-dala.se.
För att göra en bokning hos oss behöver ni ha en akademisk anknytning (till exempelvis en studentförening eller studentsällskap), och sällskapet behöver vara minst 200 sittande gäster. Vid mindre sällskap kan speciella överenskommelser nås.