Kontaktutskottet

 

Kontaktutskottet (KU) har ansvar för nationens nya medlemmar och är förmodligen det utskott du kommer i kontakt med först. Under både höst- och vårterminen har du möjlighet att hänga med oss på en rad olika aktiviteter såsom pubrunda, välkomstkväll, sångboksmiddag och mycket annat roligt.

Självklart är du också välkommen att engagera dig på andra sätt i nationen! Vi hjälper dig att hitta vad som passar just dig. Vi tycker det är extra roligt om du vill vara med i Kontaktutskottet kommande termin, då får du delta i planeringen och utförandet av aktiviteterna för nästa års recentiorer. Givetvis är du då också med när vi vinner den årliga brännbollsmatchen mellan Kontaktutskottet och Biblioteksutskottet!

Vid frågor om medlemskap eller utskottets aktiviteter, maila ku@v-dala.se. Du hittar även mer info under fliken “Medlemskap” i menyn ovan.

Föreningsnyheter


  • Inskrivningen är öppen höstterminen 2021

    I början av varje termin öppnar KU upp ett inskrivningskontor där vi tar emot nya studenter. Dit kan du gå för att bli medlem eller få svar på dina frågor om nationen. Hösten 2017 har vi öppet följande tider från den 21 augusti till 14 september: Måndag 12-18 Tisdag-Torsdag 11-17 Fredag 12-18

    Läs mer