Vi rekryterar: Ekonomichef

 

Västmanlands-Dala (V-Dala) nation i Uppsala söker nu sin nästa ekonomichef. Alltsedan 80-talet har nationen haft en ekonomichef som stöttar verksamheten. Du säkerställer att redovisningen samt den ekonomiska planeringen och uppföljningen möter kraven ställda från interna och externa intressenter samt lagar och regler. Du vägleder de förtroendevalda i deras beslutsfattande och ser till att rutiner, arbetssätt och utrustning finns på plats för att stötta dem så att de kan arbeta för nationens syfte och mål. Du kommer att vara den trygga punkten i en organisation bemannad av engagerade studenter.

Rollen är bred och omfattar ansvar för ekonomi, IT, fastighet, kontor och administration. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete där du tagit ett ekonomiskt helhetsansvar. Kanske är eller har du varit redovisningskonsult eller ekonomiansvarig för ett eller flera företag eller organisationer? Har du dessutom nationserfarenhet så är det meriterande, men inget krav. Detsamma gäller för universitetsstudier. Önskar du en central roll vid en av Uppsalas bästa nationer? Ansök redan idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar V-Dala med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kristina Rostedt, kristina.rostedt@randstad.se, 070-146 41 85 om du har frågor.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.