V-Dalakörens seniorförening

V-Dalakörens seniorförening är en förening för före detta körmedlemmar och är öppen för alla som sjungit i V-Dalakören. Idén med föreningen är i första hand att fungera som ett forum där gamla körare får träffas men vi fungerar även som ett stöd för den aktiva kören. Varje år arrangerar seniorföreningen en After Work på vårterminen och en återvändarfest på höstterminen som brukar vara en riktig nostalgitripp där det sjungs för full hals!

 

Seniorföreningen gör i praktiken fyra saker:

– Stödjer kören på olika sätt, bl.a genom att ge ekonomiskt stöd vid behov,

– Delar ut en premie varje år till en körare som betytt något alldeles extra för kören,

– Har en After Work på nationen på våren,

– Har årsmöte och ordnar en fest åt sig själva varje höst.

Att anmäla sitt intresse till seniorföreningen och stå på maillistan kostar inget, man skickar bara ett mail till seniorforeningen@v-dalakoren.se  Då får du information om körens aktiviteter, uppträdanden och när det är dags för jubileum. Du får även inbjudan till seniorföreningens AW, årsmöte och fest. För den som vill bli medlem i föreningen har vi en medlemsavgift på 50 kr/år, som ligger till grund för stipendiefonden. Medlemsavgiften bakas normalt in i kuvertavgiften till höstfesten.

Om du är intresserad av att bli medlem, gå på höstfesten eller bara har någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta vår ordförande Anna Henriksson seniorforeningen@v-dalakoren.se

Välkommen!

Instagram