Utrustning och teknik

Scen

Scenen ligger mot västra långsidan av festsalen, väl placerad för alla typer av framföranden. Med hjälp av gradänger kan den byggas ut en till två meter enligt önskemål. Scenens vänsterkant rymmer en dold projektorduk som enkelt hissas ned med en knapptryckning.

Ljudutrustning

Mikrofoner, stativ och högtalare så att samtliga gäster hör tal och sång ingår i alla uthyrningar. Sladdlösa mikrofoner och myggor hyr vi ut mot ett tillägg på kuvertpriset. Högtalare och utrustning för liveband kan ordnas med två veckors varsel.

Observera att liveband kräver särskild utrustning, och etablerade artister har ofta specifika krav. Vill Du ha ett band på din fest är det av stor vikt att detaljerna kring detta utarbetas i god tid.

Ljusutrustning

Taket i stora salen är försett med modern ljusutrustning. Ljus kan designas enligt önskemål med hjälp av knappt 20 st 300-wattslampor och ett antal 1000-wattslampor. Ljusriggen rymmer vidare ett antal så kallade Mojo’s, programerbara discolampor för flexibla lösningar.

Klaviaturinstrument

Nationen lånar gärna ut piano och, enligt överenskommelse, vår nyrenoverade Steinwayflygel.

Projektor och projektorduk

Vi bistår gärna med projektor och nödvändigt kablage. Scenen rymmer en stor projektorduk som hissas ned med en knapptryckning.

Kandelabrar

V-Dala äger två manshöga golvkandelabrar från 1800-talet som skänker varje fest någonting litet extra.

För fullständig förteckning över tekniken V-Dala kan erbjuda samt eventuella frågor kontakta uthyrningssäljaren.

Instagram