Din fest på V-Dala nation

Vi har lång erfarenhet av att ordna såväl små som stora fester. En nyckel till att din fest ska bli riktigt lyckad är att vi har en gemensam bild av hur arrangemanget ska läggas upp. Denna bild etablerar vi lättast genom att du först hör av dig via mejl till Uthyrningssäljaren och ni kommer sedan tillsammans fram till hur planeringen skall fortskrida. Oftast är det lättast att bena ut de övergripande dragen via mejl för att sedan träffas på ett möte och reda ut  eventuella frågetecken. Vi hjälper gärna till med idéer, men det är bra om du som arrangör funderar kring nedanstående information och frågor inför vår första kontakt.

Grundläggande planering – meny och innehåll

Vi planerar gärna menyn i samråd med dig. Vi har en standardmeny, men vill ni ha annan mat än den som finns så tar vi fram er meny tillsammans.

Bokning

Tillsammans med Uthyrningssäljaren kollar ni på lediga datum för er fest och gör en preliminär bokning. Så snart detaljerna för festen är satta och ni kommit överens om ett pris så skrivs ett kontrakt som i och med underskrift bekräftar er bokning.

Detaljplanering och genomförande

När din fest närmar sig träffas vi igen för att gå igenom arrangemanget i detalj. Eventuellt har ni redan då utsett en toastmaster som kan delta i mötet och diskutera kvällens körschema. Vi har lång erfarenhet av detta och delar gärna med oss av vår kunskap så att kvällen löper riktigt smidigt. Under tiden finns vi till hands om några frågor dyker upp mellan mötena. Under festen kan du – om inget annat är överenskommet – lugnt lämna över det logistiska ansvaret i våra händer.

Inför första mötet – vad har Du för bild av Din fest?

Vilket upplägg vill du ha i stora drag? Hur många rätter?

Vill du ha linnedukar och/eller linneservetter?

Vill ni sitta vid långbord eller vid runda bankettbord?

Hur många tror du att ni kommer bli?

När vill ni börja, och hur länge vill ni hålla på? (Nationen håller som längst öppet till 02:00.)

Vill ni ha ett öppet släpp efter middagen?

Behöver ni DJ, band, eller någon speciell teknisk utrustning?

Låter detta intressant?

Är du intresserad av att arrangera din fest på V-Dala? Då är du varmt välkommen att kontakta uthyrningssäljaren.

Vi ser fram emot att göra din fest riktigt lyckad!